Varumin

Светски познатиот хербален лек за подобрување на општата состојба на организмот, особено корисен за третман на тумори

FDA

ВАРУМИН® - Македонскиот бренд е веќе присутен и на Американскиот пазар
Интер-Еврогенекс - FDA Facility Регистарски број 18060520592

Varumin® орален раствор

image
Дејство: Varumin® е хербален лек за перорална апликација, кој се состои од две формулации: Varumin® 1 и Varumin® 2 кои се употребуваат...

Varumin® herbal хербален чај

image
Активност: Зголемување на имунитет и антитуморно дејство. Најзначајно дејство на Varumin® herbal хербалниот чај...

Идентификација на производот

image
Varumin® пакувањето содржи две темно обоени шишенца, именувани како Varumin® 1 и Varumin® 2. Varumin® 1 има волумен од 50 ml, фабрички...