Varumin

Светски познатиот хербален лек за подобрување на општата состојба на организмот, особено корисен за третман на тумори

Хербални додатоци во исхраната

Распространетоста на секакви растенија, во свежиот воздух и недопрената природа на Македонските планини, каде цивилизацијата не допрела со својот индустриски отпад и вештачки материјали, ни овозможува пред нашите потрошувачи да ги претставиме висококвалитетните хербални додатоци во исхраната.

Горка Диња

image
Активност: Хербален додаток во исхраната "Горка Диња" е 100% природен, чист, еколошки, хербален додаток во исхраната....

Page rendered in 0.0261 seconds