Varumin

Светски познатиот хербален лек за подобрување на општата состојба на организмот, особено корисен за третман на тумори

Сведоштва

Верувам во вас и вашиот лек

Г-дин Георгиев!

Ви пишувам во името на мојот маж Glinic Save, кој е дијагнозиран со: ADENOCARCINOMA BRONCHIAL.

Тој има 48 години. До сега никогаш не бил болен од некоја посериозна болест.

Тој е пушач и пуши по околу 2 кутии цигари дневно.

Оваа зима почна да чувствува болки во градите но немаше кашлица, немаше температура, затоа докторот во Суботица мислеше дека има реоматизам. Но докторот беше грешка.

08.03.2003

 • Во Кременица направи CT тест.

12.03.2003

 • Беше примен во Кременица
 • заврши со bronhoskopija
 • го прими првиот третман хемотерапија
 • исто така и со зрачењето

Хемотерапијата ја прими многу тешко.

Следните 35 дена не внесуваше никаква храна во организмот туку само пиеше течности

21.04.2003

 • повторно примен во Каменица
 • има неподнослива болка во главата
 • направи CT на главата
 • прими M-eslou (лек)
 • прими Manitol (лек)
 • направи ренген снимки на главата

20.05.2003

 • Започна со користење на Varumin.

Првата недела повраќаше големи парчиња и одеше по мокрење често

После првата несела веќе се чувствува подобро, стана од креветор, може да оди самостојно и почна да јаде

Три недели покасно изврши радиографиа на белите дробови при што резултатот беше чист.

Верувае во вас и вашиот лек.

12.06.2003

 • Посети онкологисичка комисија и одби понатамошна терапија (хемотерапија). Заради тоа што не можеше да поднесе уште една Цитостатична терапија, бидејќи по првата изгуби 27 килограми.

Prof. Gleznic Visnja - Subotica, Serbia

Бог да ве благосови

Почитуван Г-дине Иван!

Сакам да ве известам колку сум среќна што ја открив формулата Варумин. Пред шест месеци бев во посета на повеќе доктори и никој не ми даде некоја дијагноза, туку јас на моја рака морав да барам да ми дозволат да направам испитувања во болницата во Сремска Каменица, каде ми открија дека има рак на белите дробови во највисока фаза и се ширеше многу брзо и не можеше да се оперира. Исто така имав и метастази на црниот дроб.

За лекот Варумин разбрав од други пациенти во болницата и почнав да го употребувам. Во Крагуевац направив лабораториски тестови, после две недели од користењето на формулата Варумин и сакав да ми ги видите резултатите.

Клетките заболени од рак беа намалени за 50% и се чувствував многу подобро. Немам никакви болки, апетитот ми се врати како и бојата на лицето.

Ви благодарам многу што го откривте оваа формула и Господ нека ве благослови!

Марковиќ Мелиса - Велика Плана, Србија

Се чувствувам многу добро

Почитуван Г-дине Иван,

Најпрво би сакал да ви заблагодарам за вашето разбирање и трпение во текот на нашиот разговор. Редовно го употребувам лекот Варумин повеќе од една година, почнав со доза од 3 пати на ден, а сега ко користам еднаш дневно.

Би сакала да ви кажам дека се чувствувам многу добро, но леукооцитите ми се сеуште во мал број и само со инекција “Diprofoss” се покачуваат.

Цистата на бубрегот и каменот се намалуваат.

Во петокот направив крвна слика на Ca-125, и резултатите ке бидат готови во вторникот и ќе ви ги соопштам по телефон.

Ви посакувам се најдобро и добро здравје да ве служи вам и на вашата фамилија.

Блаженка Прванов - Нови Сад, Србија

Ја почувствував разликата

Г-дин Иван

Ви ги испракам резултатите од белезниците од туморот на мојот дроб. Нправив точно така како што побаравте од мене, исто така ги прочитав упатствата и се придржував кон нив за време на користењето на лекот.

Разликата ја почувствував пред два месеци и се чувствувам многу добро сега како што можете да видете на сезултатите што ви ги пракам.

Голема Благодарност - Бојанич Мирјана

Зборовите не се доволно големи за да ја изразиме нашата благодарност.

Луѓето никогаш немаат доволно потреба од верба, надеж, храброст, спокој, особено верување во иднината, сѐ додека не треба да се соочат со смртта.

Во еден од овие очајни моменти, соочувајќи се со безилезна ситуација, сретнав личност што ми даде се што беше во нивна можност за изнаоѓање решение коешто ќе го врати значењето на животот, а и што беше среќа, не само за пациентот туку и за целата негова фамилија.

Г-дин. Иван Ѓоргиев, име познато и ценето ширум светот, со неговиот изум придонесе за нашите животи и ја врати хармонијата и нормалното функционирање во секојдневниот живот.

Неговиот изум (производ) направен од природни состојки, без било какви хемиски додатоци, делува полезно со многу јасни резултати, резултати кои г-дин Иван Ѓоргиев може да ви ги презентира.

Зборовите не се доволно гоеми за да ја изразиме нашата благодарност.

Фамилија Талевски - Македонија

Рзултатите се неверојатни

Г-дин. Иван!

Скоро пет години мојот син се лекува од рак на ЛИМФНИТЕ ЖЛЕЗДИ.

До неодамна третманите беа најмногу со цитостати, но неговата состојба не се подобруваше.

Шокантно, неговиот Лимфен малигном беше дијагностициран со 4-ти степен на прогрес и се ширеше – со што беше воспоставено дека има рак на коските.

Кога дознавме за лекот на г-дин Иван Ѓоргиев земавме една доза и син ми почна да го користи секој ден.После три дозирања од Varumin®, жлездите на вратот и на главата син ми се повлекоа целосно, а во исто време тој почна да ги мрда рацете и нозете, зашто пред тоа воопшто не можеше да се движи. Навистина беше неверојатно.Исто така му се врати апетитот, и сега самиот бара нешто за јадење, му се врати енергијата и бојата на лицето.

Според мене овој лек делува позитивно и ако поченете со негова примена на време резултатите се неверојатни.

Сакам да додадам дека г-дин Иван Ѓоргиев е исклучителен човек. Живееме од една плата и не можевме да си дозволиме да го платиме неговиот лек веднаш. Тој рече дека поважно е цин ми да се чувствува подобро и да оздрави и дека парите не се битни. Тој им помага на луѓето.

Дел од дозите што ги земавме сеуште ги немам исплатено.

Драгица А. - Скопје, Македонија

Page rendered in 0.0265 seconds