Varumin

Светски познатиот хербален лек за подобрување на општата состојба на организмот, особено корисен за третман на тумори

Како можам да набавам Varumin®?

Испорака до дома, секаде низ светот со TNT експрес или регуларна пошта

Varumin® може да се набави преку следните дистрибутери:

Нов Зеланд и Австралија

Холандија

Page rendered in 0.0228 seconds