Varumin

Светски познатиот хербален лек за подобрување на општата состојба на организмот, особено корисен за третман на тумори

Како можам да набавам Varumin®?

Испорака до дома, секаде низ светот со TNT експрес или регуларна пошта

Varumin® може да се набави преку следните дистрибутери:

Хрватска

Косово

 • Алфонс Ахмети
 • Аптека Традита
 • Сунчани Брег, Приштина
 • 00 377 45 3000 34
 • 00 377 44 3337 01
 • alfonsahmeti@hotmail.com

Словенија

Бугарија

 • Euromultimedia
 • Екатерина Ненчева Бр. 12, ет. 1, АП. 1-1700 Софија
 • 00 359 89 913 10 10
 • evromultimedia@abv.bg
 • Аптеки
 • Благоевград:
 • "Анета." - Ул "T.Aleksandrov" 46
 • Сандански:
 • "Марија Tунова" - ул. "Свобода" 2
 • Петрич:
 • "Виолета Груева." - Ул "Дунав" 72А
 • "Д-Фарма." - Ул "Рокфелер" 53

Катар

 • Qatar Medical Services Company
 • W.L.L. Канцеларија бр.5, Ал Андалуз
 • Комерцијален комплекс, Ц-кружниот пат
 • Доха, Катар, П. Сандаче 37.851
 • 00 974 55 73 00 23
 • 00 974 55 73 00 23
 • qatarmedicalservices@gmail.com

Останати

 • Контакт
 • 00 389 70 259 222 - Македонија
 • 00 421 948 824 670 - Словачка
 • varumin@t-home.mk

Page rendered in 0.0242 seconds