Varumin

Светски познатиот хербален лек за подобрување на општата состојба на организмот, особено корисен за третман на тумори

Компанија

За нас

Интер-Еврогенекс од Ново Село, Струмичко, е модерна фармацевтска и диететска компанија, која произведува хербални...

Производство

Интер-Еврогенекс располага со најсовремена опрема за производство на течни и цврсти дозирани форми и нивно амбалажирање. Таблети Поседуваме...

Аптека Варуфарм

Аптеката „Варуфарм“ е составен дел од компанијата „Интер-Еврогенекс“. Аптеката е основана во ноември 2007 година...

Сертификати

varumin2

Page rendered in 0.0340 seconds