Varumin

Светски познатиот хербален лек за подобрување на општата состојба на организмот, особено корисен за третман на тумори

Хербални лекови

Хербалните материјали одговараат на сите биолошки и еколошки стандарди и други стандарди за чистота на водата, воздухот и почвата. Посебно упатуваме на фактот дека ниту еден производ не содржи генетски модифицирани организми (GMO), а квалитетот на секој производ е стандардизиран. Секој производ е сертифициран од одговорните институции во Република Македонија.

Varumin® орален раствор

image
Дејство: Varumin® е хербален лек за перорална апликација, кој се состои од две формулации: Varumin® 1 и Varumin® 2 кои се употребуваат...

Paradental® гингивал решение

image
Активност: Хемостатско, ангиогено, антимикробно и адхезивно дејство. Paradental® растворот за гингива предизвикува...

Varuklim® таблети

image
Активност: Ублажување на менопаузалните симптоми. Дејството на Varuklim® таблетите се должи на присуството на...

Varuprostin® таблети

image
Активност: Диуретично, антимикробно, антиинфламаторно. За главната активна компонента на препаратот Varuprostin®,...

Varutensin® таблети

image
Активност: Антихипертензив, намалува холестерол и триглицериди во серумот Антихипертензивната активност...

Glukonormin® forte таблети

image
Активност: Хипогликемично дејство. Glukonormin® forte таблетите во својот состав содржат аргинин (од лушпите на гравот),...

Page rendered in 0.0241 seconds