Varumin

Светски познатиот хербален лек за подобрување на општата состојба на организмот, особено корисен за третман на тумори

Производи

Сите производи на Интер-Еврогенекс се резултат на внимателно избрани хербални материјали. Тие се произведени со висока технологија и највисоки стандарди хармонизирани со европските и меѓународните стандарди.

Со нашето реноме, искуство и постојана контрола на квалитетот ние го гарантираме квалитетот и потеклото на суровините и квалитетот на готовиот производ. Секој наш производ претставува хармонична врска на традицијата со модерната наука, а потекнува од искуството и научните резултати од полето на природните методи за третман во медицината, фармацијата и исхраната.

Главно мото во производството на Интер-Еврогенекс е дека квалитетот на компонентите е единствено важен, без оглед на цената.

Хербални лекови

image
Хербалните материјали одговараат на сите биолошки и еколошки стандарди и други стандарди за чистота на водата,...

Медицински чаеви

image
Медицинските чаеви се мешавина од внимателно избрани растенија, без додатоци од синтетско потекло. Соодносот...

Хербални додатоци во исхраната

image
Распространетоста на секакви растенија, во свежиот воздух и недопрената природа на Македонските планини, каде...

Идентификација на производот

image
Varumin® пакувањето содржи две темно обоени шишенца, именувани како Varumin® 1 и Varumin® 2. Varumin® 1 има волумен од 50 ml, фабрички...

Page rendered in 0.0204 seconds