Varumin

Светски познатиот хербален лек за подобрување на општата состојба на организмот, особено корисен за третман на тумори

Медицински чаеви

Медицинските чаеви се мешавина од внимателно избрани растенија, без додатоци од синтетско потекло. Соодносот помеѓу поединечните компоненти во медицинските чаеви е прецизно определен, со цел да се постигне оптимален терапевтски ефект. Ефикасноста на медицинските чаеви е потврдена преку бројни студии.

Varumin® herbal хербален чај

image
Активност: Зголемување на имунитет и антитуморно дејство. Најзначајно дејство на Varumin® herbal хербалниот чај...

Varuklim® herbal хербален чај

image
Активност: Ублажување на менопаузалните симптоми. Дејството на Varuklim® хербалниот чај се должи на присуството...

Varuprostin® хербален чај

image
Активност: Диуретично, антимикробно, антиинфламаторно. За главната активна компонента на хербалниот лек Varuprostin®,...

Varutensin® хербален чај

image
Активност: Антихипертензив, намалува холестерол и триглицериди во серумот Антихипертензивната активност...

Glukonormin® хербален чај

image
Активност: Хипогликемично дејство. Glukonormin® чајот во својот состав содржат аргинин (од лушпите на гравот), кој...

Varuscitofin® хербален чај

image
Активност: Varuascitofin® хербалниот чај е диететски производ, кој содржи Chenopodii herba, која се користи во традиционалната...

Page rendered in 0.0241 seconds