Varumin

Светски познатиот хербален лек за подобрување на општата состојба на организмот, особено корисен за третман на тумори

Варумин

Што е канцер?

„Канцер“ е термин на кој му припаѓа голема група на болести кои се разликуваат во типот и локацијата, но имаат...

Што е Варумин?

Varumin® е хербален медицински лек наменет пред се за третман на различни видови канцер. Со Varumin® успешно се излечени...

Третман

Канцерот може да настане кај лица на секоја возраст, дури и фетуси, но познато е дека ризикот вообичаено се зголемува...

Сведоштва

Г-дин Георгиев! Ви пишувам во името на мојот маж Glinic Save, кој е дијагнозиран со: ADENOCARCINOMA BRONCHIAL. Тој има 48 години....

Искуства со Varumin®

Varumin® има успеси во лечењето на малигните заболувања кои се дури и невозможни за современата медицина. Би сакале...

Клинички испитувања

Клиничко испитување на тераписката ефикасност, подносливост и безбедност на перорални раствори Варумин 1 и 2 (Интер-Еврогенекс)...

Како можам да набавам Varumin®?

Испорака до дома, секаде низ светот со TNT експрес или регуларна пошта Varumin® може да се набави преку следните дистрибутери:...

Page rendered in 0.0234 seconds