Varumin

Светски познатиот хербален лек за подобрување на општата состојба на организмот, особено корисен за третман на тумори

Горка Диња

Активност:

Хербален додаток во исхраната

"Горка Диња" е 100% природен, чист, еколошки, хербален додаток во исхраната. Густа суспензија за перорална апликација со кафено-зеленкаста боја со слаб специфичен мирис и карактеристичен вкус.

Начин на употреба:

Се препорачува конзумирање на Горка Диња два пати на ден по една кафена лажичка. Не се препорачува конусмација на Горка Диња за време на бременост и доење.

Пакување:

Пакувањето е во стаклени тегли од 210 мл

Page rendered in 0.0289 seconds