Varumin

Светски познатиот хербален лек за подобрување на општата состојба на организмот, особено корисен за третман на тумори

Чај од маточина

Дејство:

Овој хербален производ е направен од исушени листови од маточина и има седативно, спазмолитично и антибактериско дејство.

Употреба:

Во народната медицина овој чај се користи против настинки, за функционални пореметувања на циркулацијата, биење на срцето, мигрена, хистерија и меланхолија.

Пакување:

20 филтер кесички од 1.0 g

Page rendered in 0.0463 seconds